Προπονητές

Διονύσιος Παπαδάτος

alkimachos-zante-athletic-club-tkd-dpapa

Είμαι παιδί της Ζακύνθου μιας και γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στη Ζάκυνθο όλη μου τη ζωή εκτός από δύο χρόνια όπου σπούδασα Βοηθός Φυσικοθεραπευτή στην Αθήνα. Με τον αθλητισμό αρχικά ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 10 ετών και έπαιξα για χρόνια τερματοφύλακας στην ομάδα του Μαχαιράδου. Με το Taekwondo ασχολήθηκα αρχικά την περίοδο 1986-1992 στο τμήμα της ΑΓΕΖ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

 4o DAN TAEKWONDO - WTF

 

Ανδρέας Μυλωνάς

Ξεκίνησα το Taekwondo στη Ζάκυνθο στα 13 μου χρόνια, στο τμήμα της ΑΓΕΖ, την «ηρωική» τότε πενταετία 1985-1990, εποχή που το άθλημα άνθησε στο νησί μας. Το 1990 έφυγα για Αθήνα όπου και έμεινα περίπου 21 χρόνια ώσπου επέστρεψα και πάλι μόνιμα το 2011 στη Ζάκυνθο.

Στην Αθήνα διδάχθηκα Aikido στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, Kung Fu και Wing Chun στο Δάσκαλο Tang Tung Wing, έναν από τους σημαντικότερους δασκάλους του Kung Fu. Βεβαίως, ποτέ δε σταμάτησα τη μεγάλη μου αγάπη, το Tae Kwon Do, με δασκάλους μου το κ. Νίκο Παπαδέα και τον κ. Κων/νο Τζιδημόπουλο.

Η προσωπική αναζήτηση και η δίψα μου για γνώση δεν σταμάτησε ποτέ. Έτσι, μετά από χρόνια ενασχόλησης με το Taekwondo διδάχθηκα και συνεχίζω να διδάσκομαι την τέχνη του Hapkido όπου έχω την τύχη να είμαι μαθητής του Μάστερ Βαγγέλη Θάνου, 8ο DAN Taekwondo & 7o DAN Hapkido.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

  • 4ο DAN TAEKWONDO KUKKIWON - WTF
  • 1ο DAN HAPKIDO (World Hapkido Federation)
  • C’ CLASS CERTIFIED TAEKWONDO TRAINER—European Taekwondo Union (ETU)
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ HAPKIDO– Πανελλήνια Ενωση Χαπκίντο (ΠΕΧ)
  • Πιστοποιημένος στην παροχή Πρώτων Βοηθειών - Β. Διασώστης - Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (ΕΕΣ)